Photo Blog

Maroko – Od Fesa preko Srednjega Atlasa do Erfouda

V bistvu je bil to začetek poti, puščava iz prejšnjih postov pa je sledila.  Po začetnih zapletih pri rentanju avta smo dobili čisto novega Peugeota in se, kar se je dalo hitro, odpravili z letališča v Fesu proti jugu. Pot nas je vodila preko Srednjega Atlasa, kjer so pokrajine neverjetno lepe. Občudovanja ni pokvarilo niti deževno vreme, pravzaprav nam je bilo žal, da v planu ni bilo več dni za te kraje. Naslednjič zagotovo! Če je katera država primerna za rent-a-car, potem je to sigurno Maroko – ceste lepe, promet soliden, no, dokler ne prideš v Marrakech. Tam nastane iz uradno enopasovnice, dvo- ali tripasovnica, kar se še posebej zaplete na krožnem prometu in semaforjih, ki jih nihče ne upošteva. Še dobro, da je do tja manjkalo še precej kilometrov, tako da sem se imel čas navaditi maroške vožnje. :)

 

 

6 komentarjev

 1. Super fotke. Meni še boljše kot tiste iz puščave. Maroko je res zakon. Zdej sem pa še lačen ratal. :) Lp

  14/12/2011 na 08:41

 2. Marko Einfalt

  Hvala, hvala :D Včasih takole sredi dneva, ti deževno vreme samo uslugo naredi glede svetlobe, ker v nasprotnem primeru ne bi mel kaj fotkat. Bi pričakoval, da ti tale post ne bo kaj preveč všeč, ker jih je pol v HDR-u. :)

  14/12/2011 na 21:14

  • Nisem vedel, da je HDR :) Kljub temu so super fotke. Pri HDR fotkah me najbolj moti to, da ljudje nimajo okusa in jih obdelajo čez vse meje dobrega okusa. Pri tvojih tega ni. Uživajta.

   20/12/2011 na 10:34

 3. Marko Einfalt

  Ti dam v enem izmed naslednjih postov eno prav “nemarno” HDR, da vidimo, kako boš potem kometiral :) Sam tisti pa res skor paše hard-core obdelava :)

  20/12/2011 na 23:17

 4. maja

  hej, hej, se ne spoznam na posel, ampak me kljub vemu zanima, zakaj teče beseda samo o fotografiranju, nič pa o tem kaj ste tam doživeli, nasveti za popotnike, itd……

  02/01/2012 na 12:12

 5. Marko Einfalt

  Pozdravljena Maja :) Za to je predvsem kriv podnaslov bloga (beri: foto blog). Včasih tudi napišem kakšno doživetje, ki se mi zdi zanimivo in ne potrebuje preveč teksta za razlago, res pa je, da ne pišem stvari v smislu turističnega vodiča. V primeru da koga zanima kaj specifičnega, pa kar na dan z vprašanjem, lahko tudi tukaj pod komentarji, ne samo po mailu.

  Lp

  05/01/2012 na 00:20

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s